Kognitív Egészség

Kognitív Egészség

Phenomind ™: természetes megoldás az öregedés kutyákra gyakorolt hatásának csökkentésére és a háziállatok és a gazdájuk közötti kapcsolat fenntartására.

A háziállatok élettartama az elmúlt években folyamatosan nőtt. A kutyák idősebb kora gyakran együtt jár a memóriavesztéssel és a fizikai vitalitás csökkenésével. Hűséges barátaink idős korukban kevésbé dinamikusak, kevésbé játszanak, és érzékenyebbek a környezeti tényezőkre. Idővel a kutyák és “szüleik” közti kapcsolatok is romlanak.

A kötődés fenntartására és a kutyák és gazdájuk közötti kapcsolat erősítésére a Phenomind ™ a kutyák életkörülményeit növelő tudományosan bizonyított összetevőkből készített megoldást.

Tartsa életben a kedves emlékeket, tartsa a kapcsolatot!
BonaCibo felnőtt kutyaeledeljeink Phenomind ™ -val való gazdagításával, amely szőlő- és áfonyás kivonatokból álló polifenolok természetes forrása, vadonatúj kutyaeledeleket fejlesztettünk ki.

Az új felnőtt kutyaeledelek pozitív hatással vannak a memória regressziójára az öregedésük alatt. A kutyák kognitív képességeinek az öregedés elleni védelme révén hosszabb ideig segít fenntartani a kommunikációt és természetes baráti kapcsolatot a háziállatok és a tulajdonosok között.

 
TERMÉSZETES KIVONAT SZŐLŐBŐL ÉS ÁFONYÁBÓL
TERMÉK HATÓNYAGA:
Száraz szőlőkivonat (vitis vinifera) és vad áfonyás por (vaccinium angustifolium) kutyaeledelre.


ANTIOXIDÁNSOK JAVÍTÁSA
ANTIOXIDÁNSOK:
A Phenomind ™ növeli az antioxidáns szintet a vérben. A Phenomind ™ -t kapott kutyáknál jelentősebben és szinergikusan javult az antioxidáns állapotuk, mint amelyek csak szőlő és áfonyakivonatot kaptak (p:0,058).

JAVÍTJA AZ ÚJ KÉSZSÉGEK MINDENNAPI TANULÁSÁT
JOBB AGYI FUNKCIONÁLÁS:
Azok az idős kutyák, melyek Phenomindban gazdag eledelt kaptak, jobb eredményt értek el a hippocampus-függő térbeli feladatok elvégzésében és tanulásában, mint azok az idős kutyák, akik ezt nem kapták meg. (p<0,001).
 
TÁMOGATJA A MEMÓRIA FŐKÖZPONTJÁT: HIPPOCAMPUS
Kognitív diszfunkció szindróma (CDS):
A fenomindban gazdag étrenddel táplált idős kutyák jelentősen javultak a memóriájuk kognitív teljesítményében. A késleltetett változó pozícióban végzett teszt pontszámait összehasonlítva a kontroll csoporthoz képest (P <0,0301).

Ez tényleg működik!

A Phenomind™ tudományosan is bebizonyította teljesítményét. A “Phenomind™ kutyák” kognitív képességeire gyakorolt hatásának felméréséhez a DNMP (késleltetett és nem egyező pozíció) vizsgálatot végeztek, amely az idős kutyák egy objektum helyzetének megjegyzésére alkalmas képességét méri.

A protokoll 1 placebót és 1 adag Phenomind-ot tartalmazott. A tanulási képességek értékelése azt mutatta, hogy a Phenomind™-mel 8 héten keresztül táplált kutyák jelentősen nagyobb kognitív kapacitás-javulást mutattak, mint azok, amelyek nem kaptak ilyen kiegészítőt.