Bonacibo Logo
à la carte

Háziállatunk megmondja nekünk, hogy az élelmiszer jó vagy rossz minőségű-e. Ha jó minőségű ételekkel táplálják, jobban hajlandók enni, és általában az egész adagot elfogyasztják.

A székletüknek szilárdnak, de nem száraznak, kell lennie és nem szabad, hogy könnyen széttörjön, emellett a szőrüknek is fényesnek kell lennie.

TUDOMÁNYOSAN TÁMOGATOTT FORMULA

Teljes és kiegyensúlyozott macska- és kutyaeledelünk minden háziállat táplálkozási igényeit kielégíti. Ebben David Southey, PN, tanácsai és fejlesztései segítettek, aki kutya és macska táplálkozási szakemberként dolgozik több mint 20 éve.

EGYEDI
ÖSSZETEVŐK

A kiváló minőségű alapanyagokból készült összetevői meghaladják az AAFCO és a FEDIAF szabványokat, és minden szempontból tökéletesen kiegyensúlyozottak.

100%
FINOMSÁG

Ügyfeleink folyamatosan tesztelik az összes termékünket és rendszeresen kapjuk a visszajelzéseiket.

Bonacibo Ürün Ailesi
Eledeleinket úgy fejlesztettük ki, hogy kedvenceink számára rendszeres energiát és jó testfelépítést biztosítsunk egész életük során.

BONACIBO “À LA CARTE”

Termékeink széles skáláját mutatjuk be, a szárazeledel, konzerv és tasakos nedves ételektől kezdve a jutalomfalatokig és probiotikumig, À la Carte tökéletes formulákkal és egyedi összetevőkkel, hogy megfeleljenek barátaink teljeskörű táplálkozási igényeinek.

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a jó táplálkozás

TÁPLÁLKOZÁSI FILOZÓFIÁNK

Azoknak a macskáknak és kutyáknak, amelyek egész életükben aktívak, egészséges táplálékra van szükségük ahhoz, hogy testük tökéletesen működjön.

Amire nekik szükségük van, hogy egész nap futkossanak, ugráljanak, játszanak és vadásszanak, az nem más, mint a megfelelő mennyiségű energia, a tökéletesen működő ízületek, optimális izomteljesítmény, a szívés érrendszeri állóképesség, akut elme és egészséges mancsok.

Mindezekre szükség van, hogy kedvenceink jól érezzék magukat.

OUR NUTRITION PHILOSOPHY
Macskák Számára

Bonacibo

Szuper prémium

Szárazeledel

Tökéletes receptjével és egyedi összetevőivel a Bonacibo "Á la Carte” táplálkozási lehetőségeket kínál barátainknak, akik életünkben nagyon különleges helyet foglalnak el.

Konzerv nedves eledelek
Tasakos nedves eledelek
Macska Stickek

BonaCibo Cat Sticks, egy kiegészítő táplálék felnőtt macskák számára. Mely adható macskája képzésénél vagy jutalomként.

Kutyák Számára

Bonacibo

Konzerv nedves eledelek
Tasakos nedves eledelek
Kutya Stickek

BonaCibo Dog Sticks, egy kiegészítő táplálék felnőtt kutyák számára. Mely adható kutyája kiképzésénél vagy jutalomfalatként.

Szuper prémium

Szárazeledel

Tökéletes receptjével és egyedi összetevőivel a Bonacibo "Á la Carte" táplálkozási lehetőségeket kínál barátainknak, akik életünkben nagyon különleges helyet foglalnak el.

Csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk a világon.

A nyersanyagok körülbelül 30% -a Çangal Tarım vállalkozásokból származik, amelyek a Çağatay családhoz tartoznak.

Más nyersanyagokat közvetlenül a világ legjobb minőségét előállító beszállítóktól importáljuk (kereskedő nélkül). A nyersanyag-szállítmányokat időszakonként különböző országokból szállítják.

36

országban szerte a világon