Aktív Felnőtt Kutyáknak

Bonacibo Felnőtt Kutya Nagy Energia

A BonaCibo Adult Dog High Energy fokozott zsír-és fehérjetartalommal rendelkezik, ami lehetővé teszi a szervezet magas energiaszükségletének pótlását.

Magas Teljesítmény

Porc Erő

Immun Védelem

Aktív Felnőtt Kutyáknak

Összetevők

Dehidratált Csirkeprotein (36%), Baldo Rizs (20%), Kukorica, Finomított Csirke Olaj, Szardella Liszt (6%), Szárított Sörélesztő, Szardella Olaj, Szentjánoskenyér, Hidrolizált Csirkemáj, Nukleotid Élesztő Fehérje, Szárított Répapép, Ásványi Anyagok, Prebiotikus Mannan-Oligoszacharidok, Tengeri Moszat, Áfonya, Yucca Kivonat, Psyllium, Körömvirág Kivonat, Phenomind™ (0,024%).

28%

Fehérje

15%

Zsír

Analitikus Összetevők

Fehérje % 28
Zsír % 12
Nyers Hamu % 8
Nyers Rost % 2,5
Omega-6 % 3,5
Omega-3 % 0,75

Beltartalom

A-Vitamin 30.000 IU/kg 
D3-Vitamin 1.800 IU/kg 
E-Vitamin 440 mg/kg 
K3-Vitamin 0,42 mg/kg 
C-Vitamin 190 mg/kg 
B1-Vitamin 3,61 mg/kg 
B2-Vitamin 7,84 mg/kg 
B6-Vitamin 3,10 mg/kg
B12-Vitamin 0,07 mg/kg
Pantoténsav31,06 mg/kg
Folsav0,66 mg/kg
Niacin24 mg/kg
Biotin0,32 mg/kg
Vas (mint szulfát)18 mg/kg
Cink (mint szulfát)95 mg/kg
Cink (as Chelate)25 mg/kg
Magnézium (mint szulfát)30 mg/kg
Szelén (as Selenite)0,3 mg/kg
Glükozamin1.200 mg/kg
Kondroitin800 mg/kg
Az EU jóváhagyott antioxidánsai. 

Tartsa életben a kedves emlékeket, tartsa a kapcsolatot!

Phenomind ™: természetes megoldás az öregedés kutyákra gyakorolt hatásának csökkentésére és a háziállatok és a gazdájuk közötti kapcsolat fenntartására.

Dog-Enerji
Energiabiztosítás

A Bonacibo egészséges gabonákat tartalmaz, amelyek a szénhidrátok gazdag forrása, hogy optimális energiát biztosítsanak a kutyának, miközben csökkentjük a súlyát.

Dog-Kilo-alimi
Súly Kontroll

A BonaCibo az optimális fehérje mennyiség mellett, az alacsony zsírtartalma segít a súlyvesztésben, mialatt megőrzi az izomtömeget.

Dog-Deri-Sagligi
Egészséges Bőr és Szőrzet

Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag tápláléka a kutyáknak, melyben a megemelt mennyiségű Omega-6 és Omega-3 zsírsavak balansza segíti az egészséges bőrt és szőrzetet.

Dog-Bagisiklik
Immun Védelem

A BonaCibo természetes prebiotikus fehérjéket, valamint vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott keverékét tartalmaza, hogy segítse a hasznos baktériumok fejlődését, az egészséges emésztést, támogatva az immunrendszer működését.

Dog-Kas-Sagligi
Szív és izomgondozás

Az A-vitamin és a niacin optimális szintje az izom fejlődésének maximalizálása és a karcsú testalkat elősegítése érdekében.

Dog-Sindirim
Egészséges Emésztés

A BonaCibo természetes prebiotikus fehérjéket tartalmaz, hogy segítse a hasznos baktériumok fejlődését, így támogatva a bélflórát, az optimális és egészséges emésztést.

Dog-Eklem
Porc Erő

Az egészséges porcok és csontok védelme és fejlődése érdekében a táp emelt mennyiségű természetes eredetű glükozamint és kondroitint tartalmaz.

Dog-Vitamin
Vitaminok és Ásványi Anyagok

Az egészséges anyagcsere érdekében az optimális mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, hogy karbantartsa és kiegyensúlyozza a kutyák energiaszükségleteit.

Alacsony allergén tartalom

Hipoallergén formula, amely nem tartalmaz a kutyák számára a leggyakoribb allergén alkotóelemeket, mint például marhahúst, tejet, búzát és szóját.

Alacsony gabonatartalom

Segít a kutyának az egészséges élet fenntartásában, mivel kis mennyiségű gabonát tartalmaz, amely szintén egy fontos tápanyag.

 1. Mi a külömbség a Bonacibo felnőtt kutyaeledel között?

  Az összes felnőtt ételt úgy alakították ki,hogy fentartsa  a jó testi állapotot,elősegítse az egészséget és a vitalitást. Az összes recept növelt omega3 zsírsavszintet tartalmaz a bőr és szőrzet kitűnő állapotának biztosítása érdekében, valamint a hozzáadott prebiotikumos rostokat, amelyek elősegitik a bél egészségét és elősegitik az emésztést, valamint a szilárd székletet. A Bonacibo Adult és a Bonacibo Lamb&Rice Adult Dog minden fajta számára megfelelő és felnőtt életük során táplálhatóak vele. Egyes kutyák a különféle ízeket kedvelik, így probléma nélkül válthatnak a két fehérjeforrás között.

  A High Energy Adult ideális az aktív kutyák számára, akik extra energiát igényelnek. Ezenkívül emelt szintű kondroitint és glükozamint  tartalmaz a rugalmas, egészséges izületek fenntartása érdekében, valamint extra vitaminokat, ásványi anyagokat és nukleotidokat adtunk az egészség és az aktív életmód optimalizálására. A Bonacibo Form  csökkentett energiatartalommal alakítottuk ki az alacsonyabb aktivitású kutyák számára, mint például az idősebb kutyák vagy akiknek csökkenteniük kell súlyukat. Ugyanazokat a kiváló minőségű összetevőket tartamazza, mint a termékcsalád  többi része, így a kutyákat inaktivitás ideje alatt nyugodtan lehet ezzel etetni.

  Idősebb kutyák számára a Bonacibo Form 7 éves kortól adható a nagyobb fajtáknak és 10 éves kortól kisebb fajtáknak.

 2. Mi a glükozamin és a kondroitin?

  Glükozamin,és a kondroitin a természetben előforduló tápanyagok,amelyek résztvesznek az izületi porcnak előállításában. A porc folyamatossan lebomlik és újjáépül a testben és ezek a tápanyagok nélkülözhetetlenek annak biztosításához, hogy az építési folyamat folytatódjon és a bomlás ne legyen túlzott. Az egészséges felnőtt kutyákban a szervezet elegendőt termel viszont néhány kutyánal további táplálékiegészités  szükséges. Cagatay kutyaeledelek többsége minkét tápanyagot tartalmazza megnövelt szinttel a nagyobb fajták számára. A tablettákkal és a porokkal történő kiegészítő termékek használata nem feltétlen káros mivel a felesleg kiválasztódik a vizelettel, de ez pénz pazarlás lehet, így csak indokolt esetben használjon ilyen plusz készítményt.

 3. Hogyan lehet hozzászoktatni a kutyát, hogy száraz állateledelt egyen?

  Néhány kutya inkább a nedves táplálékot részesíti előnyben, azonban a száraz etetés kényelmesebb és költséghatékonyabb lehet. Azért, hogy kutyáját sikeresen  megismertesse a száraz élelemmel, tanácsos ezt fokozatosan megtenni, összekeverve egy kis szárazeledelt a nedveseledellel. A kutya gyakran a száraz táp állagát találja szokatlannak, ezért ne aggódjon, ha eleinte elutasítja a száraztápot. Lágyíthatja az ételt egy kis meleg vízzel, soha ne tejjel, mert ha a kiegyensúlyozott táplálékhoz ad hozzá tejet, mely zsírt, cukrot és fehérjét tartalmaz, így potenciálisan kiegyensúlyozatlan lesz az étrend és egyes kutyáknak intoleranciája van a laktózzal szemben. Különösen tehéntejre jellemző, amely laza ürüléket és néha hányást okozhat. A főétkezés előtt egy vagy két szemet kézzel is kínálhat csemegeként. Miután elfogadott száraztápból, kb. egy hét alatt növelheti a száraztáp arányát, míg végül csak a szárazeledelt ad neki.

 4. Van valami oka amiért nem adhat kölyök tápot felnőtt kutyának?

  A kölyök és a HE kölyökkutyatáp  több fehérjét és energiát tartalmaz, mint a felnőtt eledelek. Kiválóan alkalmasak felnőtt kutyáknak is, azonban túlzott súlynövekedést okozhatnak, ha a kutyák nem igénylik ezeket az extra tápanyagokat. Ha kutyája intenzíven edz vagy nem tudja fenntartani az ideális súlyát, akkor a kölyök és a HE kölyöktáp megfelelőbb lehet ,azonban általában a felnőtt ételek jobban megfelelnek az 1 évesnél idősebb kutyáknak.

 5. Okozhat–e problémát ugyaz az állateledel hosszú ideig való használata kutyák számára?

  A kutyák egész életük során megbírkoznak ugyanazzal az élelmezéssel, ha az élelmiszer táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott és jó minőségű. Néhány kutya természetesen igényelheti a változatosságot, és a különféle ízeket. Ez nem azt jelenti, hogy bármi szükségszerűen hibás az eledelben. Rendkívűl ritkán fordul elő, hogy egy kutya érzékeny vagy allergiás egy jó minőségű eledelre, de ha többféle ízűt ad már fiatalkorában, akkor álltalában toleránsabbá teszi a későbbi változásokkal szemben.

 6. Lehet-e probléma a kutyák szárazeledelének folyamatos használata esetén? Elérhető vele kiegyensúlyozott étrend?

  A szárazeledel használata a kutya egész életében tökéletesen megfelelő. A száraztápok több mint 40 éve elérhetőek  piacon és semmiféle bizonyíték nem utal arra, hogy ez egyáltalán bármilyen problémát okozna. Egy jó száraztáp minden bizonnyal sokkal jobb, mint egy rossz nedveseledel. Ezenkívűl ,jó az egézséges és  tiszta fogak fenntartására, ami a kutyák számaára különösen nagy problémát jelenthet. Emellett kényelmesebb  és költséghatékonyabb, mint a legtöbb nedveseledel.