Bonacibo Logo
à la carte

Kafshët tona shtëpiake na tregojnë nëse ushqimi ka cilësi të mirë apo të keqe. Nëse ushqehen me ushqim të cilësisë së mirë, do të jenë më të gatshëm për të ngrënë, dhe në përgjithësi të konsumojnë të gjithë porcionin. Përveç kësaj, jashtëqitja e tyre duhet të jetë e fortë, por jo e thatë, dhe nuk duhet të shpërbëhet lehtë. Dhe gjithashtu gëzofi i tyre duhet të jetë me shkëlqim.

FORMULA SHKENCORE

Ushqimet tona të plota dhe të balancuara, për macet dhe qentë, që plotësojnë nevojat ushqyese të kafshëve shtëpiake, janë formuluar, këshilluar dhe përmirësuar nga David Southey, PN, i cili punon si nutricionist për qen dhe mace prej 20 vitesh.

PËRBËRËS UNIK

Të gjitha formulat e prodhuara nga lëndë të para me cilësi superiore, kanë cilësi përtej standardeve të AAFCO dhe FEDIAF, dhe janë të balancuara në mënyrë perfekte në të gjitha aspektet.

100% E SHIJSHME

Klientët tanë testojnë të gjitha risitë tona, dhe japin rregullisht komentet dhe feedback-un e tyre.

Bonacibo Ürün Ailesi
Ushqimet tona janë të formuluara për t'u siguruar miqve tanë, energji të vazhdueshme, dhe një strukturë të mirë trupore gjatë gjithë jetës së tyre.

BONACIBO “À LA CARTE”

Produktet tona, të paraqitura në një gamë të gjerë, nga ushqimi i thatë, i konservuar dhe i lagësht në qese, deri te “snacks” dhe premikset probiotike, ofrojnë opsione “À la Carte“, me formulime perfekte dhe përbërës unikë, për të përmbushur të gjitha nevojat ushqyese të miqve tanë.

Një mënyrë jetese e shëndetshme kërkon një ushqyerje më të mirë.

FILOZOFIA JONË E USHQIMIT

Macet dhe qentë që janë aktivë gjatë gjithë jetës së tyre, kanë nevojë për një dietë të shëndetshme, në mënyrë që trupi i tyre të funksionojë në mënyrë ideale.

Ajo që nevojitet që kafshët shtëpiake të vrapojnë, kërcejnë, luajnë ose gjuajnë sipas dëshirës, janë: energjia, funksionimi i plotë i kyçeve, performanca optimale e muskujve, qëndrueshmëria kardiovaskulare, një mendje akute dhe putra të shëndetshme.

Të gjitha këto janë veti fizike, që kafshët shtëpiake të ndihen mirë.

FILOZOFIA JONË E USHQIMIT
Për Macet

Bonacibo

Super Premium

Ushqim i Thatë

Me formulën e tijperfekte, dhe përbërësit unikë, Bonacibo ofron
opsionet ushqimore “À la Carte”, për miqtë tanë që kanë një vend shumë të veçantë në jetën tonë.

Ushqim i Lagësht i Konservuar
Ushqimi i Lagësht në Qese
Cat Sticks

BonaCibo Cat Sticks, është ushqim plotësues për macet e rritura. Mund të jepet në stërvitjen e maces tuaj, ose si një shpërblim për të!

Për Qentë

Bonacibo

Ushqim i Lagësht i Konservuar
Ushqimi i Lagësht në Qese
Dog Sticks

BonaCibo Dog Sticks, është ushqim plotësues për qentë e rritur. Mund të jepet në stërvitjen e qenit tuaj, ose si një shpërblim për të!

Super Premium

Ushqim i Thatë

Me formulën e tijperfekte, dhe përbërësit unikë, Bonacibo ofron
opsionet ushqimore “À la Carte”, për miqtë tanë që kanë një vend shumë të veçantë në jetën tonë.

Ne përdorim vetëm lëndët e para të cilësisë më të mirë në botë.

Përafërsisht 30% e lëndës së parë vjen nga ndërmarrja Çangal Tarım, e cila i përket familjes Çağatay.

Lëndët e tjera të para importohen direkt nga furnitorët (pa një palë të tretë në mes) të cilët prodhojnë me cilësinë më të lartë në botë. Dërgesat e lëndëve të para kryhen periodikisht nga vende të ndryshme.

36

tregtarë në mbarë botën